Verzenden & retourneren Sieraden

Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij uw thuis af te leveren. LAVI streeft ernaar alle bestellingen binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de bestelling aan te bieden bij Post.nl.

 
Afhalen

LAVI 
Hoofdstraat 59
2202 EV  Noordwijk 

Bij bestellingen binnen Nederland worden boven de €50,00 geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen onder de € 50,00 geldt:

Brievenbuspost:

Kiest u voor de optie brievenbuspost, dan wordt uw bestelling verstuurd als brievenbus zending en betaalt u € 2,50 aan verzendkosten. Wij sturen uw bestelling in een luchtkussen envelop. Verzending van uw bestelling geschiedt op uw eigen risico. LAVI heeft geen invloed op eventuele vertraging, vermissing, beschadiging of foutieve sortering/bezorging van de postzending en kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.


Track & Trace verzending:

U betaalt voor een pakketverzending bij ons € 3,95 verzendkosten.
Wij versturen deze pakketten met een Track and Trace code, zodat we er zeker van zijn dat u de bestelling ontvangt. U kunt ook uw zending in de gaten houden via de Track & Trace.

Zendingen naar het buitenland: Euro Zone: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Monaco en Zweden

 

Brievenbuspost:  

Kiest u voor de optie brievenbuspost, dan wordt uw bestelling verstuurd als brievenbus zending en betaalt u € 3,50 aan verzendkosten. Dit is overigens tot €50. Wij sturen uw bestelling in een luchtkussen envelop. Verzending van uw bestelling geschiedt op uw eigen risico. LAVI heeft geen invloed op eventuele vertraging, vermissing, beschadiging of foutieve sortering/bezorging van de postzending en kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. 

 
 
 
Track & Trace verzending:

U betaalt voor een pakketverzending €9.99 verzendkosten. Boven €150,00 wordt er geen verzendkosten in rekening gebracht. Wij versturen deze pakketten met een Track and Trace code, zodat we er zeker van zijn dat u de bestelling ontvangt. U kunt ook uw zending in de gaten houden via de Track & Trace.


Wereld:

U betaalt voor een pakketverzending €23,00 verzendkosten. Boven €250,00 wordt er geen verzendkosten in rekening gebracht. Wij versturen deze pakketten met een Track and Trace code, zodat we er zeker van zijn dat u de bestelling ontvangt. U kunt ook uw zending in de gaten houden via de Track & Trace.


Kort samengevat:


Nederland:


Standaard: €2,50 (> €50,00 gratis)
Track & Trace: €3,95 (> €50,00 gratis)

Euro Zone:  België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Monaco en Zweden
Standaard: €3,50 (> €50,00 gratis)
Track & Trace: €9,99 (> €150,00 gratis)

Wereld:
Track & Trace: €23,00 (> €250,00 gratis)
 

RUILEN:

Wilt u de aankoop ruilen voor een ander item van LAVI Collection? Dat is geen probleem! Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@lavicollection.com. Geef aan om welk ordernummer het gaat en welk ander item u wenst. Wanneer u het artikel binnen 14 werkdagen en ongedragen terugstuurt en door LAVI ontvangen is, zullen wij het gewenste item (indien deze op voorraad is) binnen Nederland kosteloos opsturen. 

 
Kan ik mijn bestelling retourneren? 

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Het artikel kan binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Stuur een mailtje met uw gegevens, ordernummer en reden naar  info@lavicollection.com

U dient wel met het onderstaande rekening te houden:

-          Het artiekel moet nog voorzien zijn van alle originele labels.

-          Het artikel mag niet gedragen zijn.

-          Het artikel mag niet beschadigd zijn.

U dient retouren voldoende te frankeren. Niet gefrankeerde zendingen of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd.

Het retouradres is:

LAVI
Hofcampweg 186
2241 kk  WASSENAAR

Let op: de kosten en het risico van de retourzending zijn voor uw rekening.

Een uitzondering hierop is als het een fout betreft die LAVI Collection heeft gemaakt. 

 

Sale artikelen:

De producten in de SALE worden niet retour genomen.