Tips Verzorging van Sieraden

  • Geplaatst op
  • Door LAVI
  • 0
Tips Verzorging van Sieraden

Je sieraad is met toewijding vervaardigd. Je hebt het met zorg uitgezocht en wilt er nog lang plezier van hebben. Wij adviseren je om je sieraad te beschermen tegen: stoffen zoals bleekwater, cremes, parfum, haarlak en alcohol. Zo blijft je sieraad langer mooi.

Ook vocht doet je sieraad geen goed. Het is daarom aan te raden om niet met je sieraden te douchen, zwemmen of af te wassen. Bewaar sieraden op een droge plek en elk sieraad apart, i.v.m. krassen die op het sieraad kunnen komen.

 

Het verkleuren van Sieraden:

 

Zilveren sieraden kunnen na verloop van tijd wat doffer of zelfs zwart worden. Dit komt door een chemische reactie die ontstaat door het contact van zilver met andere stoffen die in de lucht zitten. Ook reageert zilver op de zuurgraad van je huid. Dat is per persoon anders en hangt af van verschillende factoren.

 

Oppoetsen van Sieraden:

 

De metalen en zilveren onderdelen van je sieraden kun je oppoetsen met een zilverpoets doekje. Je hoeft dan alleen maar over het sieraad te wrijven om hem weer te laten glansen. Deze kunt u op onze site bestellen. Zilverpoets

 

Vragen:

 

Heb jij nog vragen? stuur ons gerust een berichtje.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »